Дени 90

За Нас

 


 

Фирмата е създадена в град Бургас през далечната 1999 г. с предмет на дейност търговия на едро с перилни, почистващи и санитарни материали. Своето начало тя започва от несъществуващата вече складова база “Немцов”, представляваща главен търговски център за бизнеса в града. С течение на времето се стартира дистрибуция със собствен превоз, която и до ден днешен обслужва своите клиенти в целия бургаски окръг и по черноморието. Дени90 е официален дистрибутор на Хайат България, Мексон, Интерпред Партнер, Санитекс и много други производители и наши дългогодишни партньори, без които нямаше да сме това, което сме. За повече информация как да станете клиент на централният ни склад, както и за неговото местоположение, кликнете ТУК.

 

Фирмата открива първия си магазин Дени90 в Ж.К. “Зорница” през 2012 година, който работи и до днес. Само година след това започва работа и магазина ни в центъра на града на “Александровска”, който остава отворен до събарянето на сградата 10 години по-късно. През 2015 третият ни обект става магазина в Ж.К. “Меден Рудник”, а една година по-късно врати отваря и този в Ж.К. “Братя Миладинови”. Последният ни и пети обект се появява в Ж.К. “Славейков” през 2019 година. Предстои ни отваряне на нов магазин, този път в Ж.К. “Изгрев”, с което да изградим магазинна мрежа, която да е близо до всеки бургазлия. В нашите обекти се предлагат над 10,000 артикула от категориите перилни и почистващи препарати, парфюми, козметика, био продукти, храни за домашни любимци, домашни потреби и много други. Подробности за локацията на нашите магазини можете да откриете ТУК.

 

Нашата основна цел е да създадем профилирана верига от магазини в търговията с продукти за бита, дома, хигиената и здравето, в които да можете да откриете разнообразие от продукти на ниски цени, както и любезен персонал, който да е на Ваше разположение за всякакви въпроси. Консултациите с клиенти и търсенето на обратна връзка с тях, са нашата гордост и запазена марка от отварянето на първия ни обект. За контакт с нас във връзка с всякакви въпроси, предложения и мнения, моля кликнете ТУК.

 

Благодарим Ви за интереса!

http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/wholesale.png
Цени на едро

Ако имате нужда от зареждане на едро за магазин, заведение, хотел, институция или просто за лична употреба, нашият склад е на Ваше разположение. Възползвайте се от безплатен транспорт и складови цени, или заповядайте на място!http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/ourstory.png
Кои сме ние?

С над 20 години история в град Бургас, имаме много какво да разкажем за себе си и бизнеса ни, както и за многобройните партньорства изградени във времето, без които нямаше да сме това, което сме.


http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/cardholder4.png
Клубна Карта

Тази карта е символ на благодарност към всички наши верни клиенти през годините. С нея при всяка покупка ще трупате точки, които ще можете да използвате за закупуването на всеки един артикул от нашите магазини. Ние не събираме лични данни и не Ви обвързваме със срокове и суми. Натрупаните от Вас точки нямат давност и важат за всички наши обекти!http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/contactform.png
Пишете ни!

Ако сте намерили продукт в нашата мрежа, който сте видели на по-ниска цена при конкурент, пишете ни и ще направим всичко по силите си за да ценообразуваме! Ако търсите или желаете да заредим определен продукт, както и за всякакви други коментари, не се колебайте да се свържете с нас!