Дени 90

Магазини

 

Нашите магазини са на Ваше разположение всеки ден от седмицата с работно време от 09:00 до 19:00 часа. Почивни дни и такива с намалено работно време се упоменават изрично с бележка на входа, която се поставя няколко дни предварително.

 


Дени90Зорница

Ж.К. “Зорница” Бл. 77
Без Почивен Ден (09:00-19:00)


Дени90М. Рудник

Ж.К. “Меден Рудник” Ул. Въстаническа 1153
Без Почивен Ден (09:00-19:00)


Дени90Б. Миладинови

Ж.К. “Братя Миладинови”, ул. Драма 11
Без Почивен Ден (09:00-19:00)


Дени90Славейков

Ж.К. “Славейков” Бл. 142
Без Почивен Ден (09:00-19:00)


Дени90Изгрев

Ж.К. “Изгрев”, Сграда “Арена Изгрев”
В процес на строителство


http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/wholesale.png
Цени на едро

Ако имате нужда от зареждане на едро за магазин, заведение, хотел, институция или просто за лична употреба, нашият склад е на Ваше разположение. Възползвайте се от безплатен транспорт и складови цени, или заповядайте на място!http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/ourstory.png
Кои сме ние?

С над 20 години история в град Бургас, имаме много какво да разкажем за себе си и бизнеса ни, както и за многобройните партньорства изградени във времето, без които нямаше да сме това, което сме.


http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/cardholder4.png
Клубна Карта

Тази карта е символ на благодарност към всички наши верни клиенти през годините. С нея при всяка покупка ще трупате точки, които ще можете да използвате за закупуването на всеки един артикул от нашите магазини. Ние не събираме лични данни и не Ви обвързваме със срокове и суми. Натрупаните от Вас точки нямат давност и важат за всички наши обекти!http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/contactform.png
Пишете ни!

Ако сте намерили продукт в нашата мрежа, който сте видели на по-ниска цена при конкурент, пишете ни и ще направим всичко по силите си за да ценообразуваме! Ако търсите или желаете да заредим определен продукт, както и за всякакви други коментари, не се колебайте да се свържете с нас!