Дени 90

Клубна Карта

 

Клубна Карта Дени90 е комплимент към всички наши редовни клиенти, с която искаме да Ви изкажем благодарност за лоялността през многобройните години на усърдна работа.


За проверка на наличните си точки, моля въведете баркода на Вашата карта в полето долу:


Какво представлява?
За всяка покупка, независимо от нейната стойност, ние автоматично добавяме във Вашата карта точки равняващи се на 2% от крайната сума. Точките си можете да използвате за закупуването на всеки един артикул, предлаган в нашите магазини. Вашите точки не се губят и нямат срок на давност.


Как да се сдобия с карта?
Нужно е просто да попитате служител от персонала, който ще Ви предостави такава напълно безплатно. Ако Вашата сметка не е приключена и все още не е пуснат касов бон, то издаването на карта е мигновено и ще можете още веднага да се възползвате от натрупването на точки.


Какви лични данни ще събирате?
Никакви! Ние не търгуваме с личните данни на нашите клиенти и вярваме, че всеки има правото да запази своята анонимност. Освен баркода, всяка карта разполага с уникален идентификационен номер на гърба, който е достатъчен за да Ви отличаваме. Това обаче крие известни минуси. Затова предоставяме опцията на всеки, който желае, да регистрира своята карта с име и/или телефонен номер.


Защо да се регистрирам?
Ако загубите картата си и тя не е регистрирана на име или телефонен номер, няма да можем да възвърнем Вашите точки. Това е така, защото всеки би могъл да предяви претенции над конкретен номер карта, но без доказателство, че картата в действителност е била негова, съществува риска друг клиент да бъде ощетен по погрешка, което не можем да си го позволим. Другият плюс на това да регистрирате Вашата карта, е това, че ще можете да участвате в томболи с награди и други промоции, които в противен случаи биха били недостъпни за нерегистрирани клиенти, защото не бихме могли да се свържем с тях и да удостоверим тяхната идентичност.


Как да се регистрирам?
Можете да оставите своите данни на нашите колежки и те ще бъдат добавени в най-кратък срок. Ако вече сте си взели карта, но сте решили в последствие да се регистрирате, не е проблем! Изпратете ни своя баркод, или уникалният си номер на гърба на картата, заедно с Вашите лични данни и ние ще свършим всичко останало! За връзка с нас, посетете страницата ни Контакти.


Ако загубя картата си?
Уведомете наш служител, който ще запише и сравни Вашите данни, а наш програмист ще прехвърли събраните от Вас точки в друга карта. Това може да отнеме време, но при регистрирана карта гарантираме неприкосновеността на Вашите точки, както и на Вашите лични данни.


Как да си проверя точките?
Точките ви могат да бъдат проверени на място в нашите магазини, както и в началото на тази страница. За Ваше улеснение, на всеки касов бон ще бъде изписван текущият Ви баланс от точки и броят от точки, който сегашната покупка Ви е донесла.


Има ли значение къде пазарувам?
Никакво! Точките Ви ще се трупат независимо от това в кой магазин сте пазарували последно и също така ще могат да бъдат използвани във всеки един наш обект.


Мога ли да споделям картата си?
Да! Дори картата да не е персонално Ваша, ние не забраняваме нейното използване и споделяне, когато става въпрос за едно домакинство. Дори обратното – насърчаваме го!


Как да си купя нещо с точки?
При събрани достатъчно точки, просто уведомете наш служител преди да е приключил Вашата сметка. Той ще извади нужния брой точки от картата Ви и ще получите артикула си безплатно. Моля имайте предвид, че не можете да платите половината сума на даден продукт в точки. Тоест ако цената е 10лв, а Вие разполагате с точки равностойни на 5лв, ние не можем да ги използваме за да доплатите само 5лв. Трябва да притежавате пълният брой от точки, които са нужни за закупуването на всеки един продукт.


Ако имате други въпроси, моля свържете се с нас чрез страницата Контакти и ще ви върнем отговор в най-кратък срок.

Правна информация и условия: Дени90” ЕООД, регистрирано в Търговския регистър и Регистъра на юридическите лица с ЕИК 102264898 и дата на регистрация 1999 година, запазва правото си да променя условията за участие в програмата “Клубна Карта”, както и да блокира или изтегля карти при наличието на злоупотреби с тях или по своя собствена преценка.

http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/wholesale.png
Цени на едро

Ако имате нужда от зареждане на едро за магазин, заведение, хотел, институция или просто за лична употреба, нашият склад е на Ваше разположение. Възползвайте се от безплатен транспорт и складови цени, или заповядайте на място!http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/ourstory.png
Кои сме ние?

С над 20 години история в град Бургас, имаме много какво да разкажем за себе си и бизнеса ни, както и за многобройните партньорства изградени във времето, без които нямаше да сме това, което сме.


http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/cardholder4.png
Клубна Карта

Тази карта е символ на благодарност към всички наши верни клиенти през годините. С нея при всяка покупка ще трупате точки, които ще можете да използвате за закупуването на всеки един артикул от нашите магазини. Ние не събираме лични данни и не Ви обвързваме със срокове и суми. Натрупаните от Вас точки нямат давност и важат за всички наши обекти!http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/contactform.png
Пишете ни!

Ако сте намерили продукт в нашата мрежа, който сте видели на по-ниска цена при конкурент, пишете ни и ще направим всичко по силите си за да ценообразуваме! Ако търсите или желаете да заредим определен продукт, както и за всякакви други коментари, не се колебайте да се свържете с нас!