Дени 90

Склад

 

Централният ни склад се намира в гр. Бургас на ул. Одрин 45 и разполага с мострена зала, която сте свободни да разгледате по всяко време. На място, както и по телефон, може да Ви се изготви оферта за зареждане на едро от наш служител. Ако сте представител на институция, разполагате с търговски обект или имате нужда от цени на едро по някаква друга причина, обадете ни се или ни пишете и наш представител ще Ви посети с каталог, а стоката ще Ви бъде доставена безплатно. Обслужваме Бургас, Южно и Северно Черноморие, Айтос, Карнобат, Малко Търново и други. Моля имайте предвид, че асортимента предлаган в склада не се препокрива винаги с това, което продаваме в магазините, но не се колебайте да споделите с нас какво търсите и ако можем бихме ви помогнали.

За директна връзка с нас, посетете страницата ни Контакти. Очакваме Вашите въпроси, предложения и мнения!

 


Дени90Склад

ул. Одрин 45
Понеделник-Петък (07:30-17:00)
Събота-Неделя (Почивен Ден)
Телефон: 056 881 190


http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/wholesale.png
Цени на едро

Ако имате нужда от зареждане на едро за магазин, заведение, хотел, институция или просто за лична употреба, нашият склад е на Ваше разположение. Възползвайте се от безплатен транспорт и складови цени, или заповядайте на място!http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/ourstory.png
Кои сме ние?

С над 20 години история в град Бургас, имаме много какво да разкажем за себе си и бизнеса ни, както и за многобройните партньорства изградени във времето, без които нямаше да сме това, което сме.


http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/cardholder4.png
Клубна Карта

Тази карта е символ на благодарност към всички наши верни клиенти през годините. С нея при всяка покупка ще трупате точки, които ще можете да използвате за закупуването на всеки един артикул от нашите магазини. Ние не събираме лични данни и не Ви обвързваме със срокове и суми. Натрупаните от Вас точки нямат давност и важат за всички наши обекти!http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/contactform.png
Пишете ни!

Ако сте намерили продукт в нашата мрежа, който сте видели на по-ниска цена при конкурент, пишете ни и ще направим всичко по силите си за да ценообразуваме! Ако търсите или желаете да заредим определен продукт, както и за всякакви други коментари, не се колебайте да се свържете с нас!