Дени 90

Кариери

 

Ние сме работодател от над 20 години и е наш повод за гордост, че през това време нямаме нито една забавена заплата или ощетен служител по какъвто и да било начин. Подобна коректност ни се е отплатила с дългогодишни и верни служители, които са ни помогнали да изградим името си и без които компанията нямаше да бъде същата. И понеже вярваме, че щом фирмата е съставена от хора, то най-важното в нейния успех са именно те, сме винаги отворени да приемем като част от нашия колектив работливи и позитивно настроени колеги със стремеж към взаимен прогрес.

 


 

Продавач-консултант

 

Работа състояща се от боравене с парични средства и фискални устройства, изискваща безусловна учтивост и специализирани консултации при определяне на индивидуалните нужди на клиентите. Но най-важно от всичко: желание, настроение, положителен подход и искрена усмивка!

 


 

Шофьор на микробус

 

Търсим дисциплиниран и опитен шофьор за разнос на стока от централният ни склад до крайните ни клиенти. Носи отговорност за поверените му парични и материални ценности. Участва в товаро-разтоварителните дейности. Притежаването на категория С не е задължително, но е предимство.

 


За кандидатстване, както и повече информация, моля използвайте Формата за Контакти.

http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/wholesale.png
Цени на едро

Ако имате нужда от зареждане на едро за магазин, заведение, хотел, институция или просто за лична употреба, нашият склад е на Ваше разположение. Възползвайте се от безплатен транспорт и складови цени, или заповядайте на място!http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/ourstory.png
Кои сме ние?

С над 20 години история в град Бургас, имаме много какво да разкажем за себе си и бизнеса ни, както и за многобройните партньорства изградени във времето, без които нямаше да сме това, което сме.


http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/cardholder4.png
Клубна Карта

Тази карта е символ на благодарност към всички наши верни клиенти през годините. С нея при всяка покупка ще трупате точки, които ще можете да използвате за закупуването на всеки един артикул от нашите магазини. Ние не събираме лични данни и не Ви обвързваме със срокове и суми. Натрупаните от Вас точки нямат давност и важат за всички наши обекти!http://deni90.bg/wp-content/themes/deni90/assets/images/contactform.png
Пишете ни!

Ако сте намерили продукт в нашата мрежа, който сте видели на по-ниска цена при конкурент, пишете ни и ще направим всичко по силите си за да ценообразуваме! Ако търсите или желаете да заредим определен продукт, както и за всякакви други коментари, не се колебайте да се свържете с нас!